Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns av Harry Roberts 1922

Allt fler kolsyrar personlig läskedryck som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Idag finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken innehåller ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

smaker

Aromhuset har framställt läskkoncentrat till läskmaskiner sedan 1980.

Så småningom är det jul återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter egen smak. Att man utför en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en betydligt godare läskedryck. Smakessenser är enkla att använda och dessa kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. Till på köpet så funkar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmusten följer Roberts originalrecept för i särklass bästa smak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den skall. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Av en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare arom genom att använda minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är allaredan drygt, en flaska räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, flera konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Trots att Zero Cola saluförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Enorm frihet för personlig smak med smaker till hemläsk och kolsyrat vatten

Det är inte bara Julmust som blir lättare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du anser att Julmust och Slush icke går tillsammans.

Aromhuset, som dessutom saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att göra Slush på någon minut, även sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs till att issörja ska slusha.

Metoden presenteras även den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Aromhusets trix för att mixa sockerfri slush på minuter fungerar lika bra med Zero Jumust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en ordentligt bra mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Noll väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod fungerar också vid café-servering i mindre skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en bra produkt alternativt vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till bubbelvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något helt nytt och jättegott. Projektet kallas Sparkling Max och lär bli omtalat, eventuellt sätta standard hur smaksatt bubbelvatten ska smaka i framtiden.

Det är festligt att blanda personlig läsk och du kommer inom kort att upptäcka att du kan kreera den perfekta drycken på så vis. Aromer till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett tips alternativt så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en läskedryck som är helt unik, det existerar ett helt utbud. Dessutom så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på strösocker samt på andra onödiga ingredienser.

Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

smaksätta

Du kommer aldrig att tröttna på dessa hemkolsyrade drycker

Nog har du känt dig frustrerad mitt i sommaren eftersom du ville ha Julmust och inte kunde få detta eftersom butikerna inte säljer. Eller så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är speciellt mumsigt. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att tröttna på din personliga hemmagjorda lemonad. Den kan hela tiden byta stil och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läskedryck alternativt mera eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Passande smaker till kolsyremaskin

Då du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara förståndigt att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. festmust köpa Det blir välsmakande dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.