Använd elcigg för att bli rökfri

Har du konsumerat tobak? Då vet du att det kan vara svårt att sluta. Redan efter ett första försök så kan man vara fast och sedan så kan det ju dröja innan man på allvar tänker sig att man faktiskt vill bli rökfri för evigt. Saknar man känslan av en cigg kan man använda en elcigg.

billiga

En elcigg stöder dig att bli rökfri

Det finns bra tips och idéer om hur man slutar att röka. Oftast räcker det inte bara med en metod. bra e cigg
Eftersom elcigg med nikotin inte finns i Sverige kan du använda tuggummi med nikotinsmak istället, om du inte vill sluta helt.

Ibland kan det vara kämpigt, men för var dag som går blir det lättare att bli rökfri. Vill man behålla vissa moment så kan man använda en e-cigg. Detta kan vara vad du behöver för att lyckas.

Smarta tekniska hjälpmedel som kan göra skillnad

ELCIGG är bara ett av många hjälpmedel. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Har du svårt att hålla ordning och reda kan appen hjälpa dig. Rökfria appar är bra att ha och är oftast gratis.

I sluta röka forum så kan du ta reda på vad andra gör för att klara av övergången. Numera så finns det så många smarta tekniska hjälpmedel som man kanske inte tänker på. Ingen är den andra lik och ibland kan det vara bra att ta stöd av andra för att lyckas. Den som vill kan googla och få gratis information, snabbt!

Det är bara du som kan få dig själv att sluta röka

Det är bara du som kan få dig själv att lyckas sluta röka. Om man inte är helt säker räcker det inte ens med el-cigaretter. Oavsett om det är med nikotin eller ej. Man måste vilja själv och man måste bestämma själv.

Feströkare blir sällan rökfri. Man måste sluta helt och hållet. Men trots att man känner sig svag måste man försöka. Du måste ha bestämt dig om du ska lyckas bli rökfri.