Använd grape tonic i dina drinkar

Du glömde att anskaffa alla ingredienserna till festen och gästerna är allaredan här. Då kanske du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Självklart kan du blanda grape tonic med Sodastream

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Det här måste du ta hand om i god tid. Vänta inte på att festen bokas in.

köpa

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Använd dina koncentrat. Hör med gästerna vad de vill dricka. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Den tar ju alltid slut så fort. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. ÖB brukar säljer produkterna.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Våga experimentera

Om du är modig så använder du dig av mineralvatten och smakessenser på ett kreativt sätt. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Vissa smaker passar bättre ihop med viss sprit. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Mixa smaker fritt. Färgen fixar du till direkt. gin och grape tonic Med maskinen till hjälp fyller du snabbt på där det är tomt. Du kör bara en ny vända med läskmaskinen med önskad smak.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Det kan bli en spontan groggfest. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.