Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Då måste det finnas rätt drycker. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Sockerdricka är ett säkert kort

billiga

Sockerdricka är läskEN som de flesta känner till. Det är klassiskt svenskt. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Det är en enkel läsk att samlas kring. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Det här gör du mycket enkelt med Aromhusets läskkoncentrat, som innehåller 80% mindre socker. Prova också Aromhusets egen serie. Allt finns hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Om du har en läskmaskin så kan du snabbt göra sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Så styr du över smaken. Man vet aldrig när det kan komma till användning.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Aromhuset använder den smaken idag.

Läsken får inte ta över när du gör bål. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sedan är det bara att blanda. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten kan du dricka?

Att minska sockerkonsumtionen verkar vara synonymt med att sluta att dricka sockerdricka. Men så måste det inte vara.

Kom ihåg att Aromhusets smaker innehåller 80 % mindre socker, det kan vara värt att prova.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. sodastream smaker Socker behöver heller inte vara farligt. Det beror på hur du konsumerar det. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Servera din hemma läsk på ett snyggt sätt

Det handlar om hur du lägger upp det. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Den kan fortfarande smaka bra. Använd de fina glasen.

Du kan också hälla på kanna men då kan det bli avslaget. Testa och se vad som fungerar. Garnera gärna med olika tillbehör.

Det här är en klassisk smak som går väl ihop med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Att våga piffa till det med vågade smaker livar alltid upp den klassiska sockerdrickan.