Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Det räcker med en bra handtvål. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

En bakteriedödande spray kan du använda för händer och för allt annat. Du måste ändå tvätta händerna. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Dina händer är smittbärare igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. Det är extra viktigt vid en coronasmitta.

Använd en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Handspriten dödar inte alla virus. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Sprayen kommer åt överallt. Den har god verkan överallt.

handtvål

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Produkten torkar snabbt.

Bruka sparsamt

De flesta är oroliga för influensa just nu. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Finns på nätet.