Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Många drabbades av panik när smittan kom till Europa. Många köpte handsprit på apoteket med förhoppningen att detta skulle ge ett fullgott virusskydd. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Finns det alternativ till handsprit på apoteket som kan fungera lika bra?

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

smitta

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Man kan ju tycka att det är konstigt att folk köper handsprit i tron att det skyddar. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Det finns alkoholfira varianter som är enkla att använda. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Glöm inte att tvätta händerna

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Har du en bra handtvål och en antibakteriell spray kan du lätt se till att händer och ytor är utan farliga virus och bakterier.

Det är inte lika självklart i hem med barn. Skolan är en vanlig plats för bakterier och virus, det är lätt att bli smittad. Man måste se upp. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Byt dina kläder mer frekvent, det gäller även barnen. Ta inte ytterkläderna med in. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Grönsaker och frukt kan sprayas med kolloidalt silver och sedan självtorka. Coronaviruset har ingen chans. Många tycker att IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Hushållets alla medlemmar måste hålla samma rutiner. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Ha det i köket också. Mycket viktigare än att jaga HANDSPRIT FRÅN APOTEKET där den ändå har tagit slut!