Druvsocker skänker dej energi omedelbart då du är i behov av det

Låt oss reda ut att druvsocker samt vanligt socker är två vitt skilda produkter. Om du gissar att druvsocker, som är en glukos, också kallas dextros har du helt rätt. Det här är en enkel sockerart som benämns med formeln C6H12O6. Behöver du energi snabbt är det bättre att ta dextros är vanligt socker eller sött godis. När du tränar mycket kan en dos dextros ge dig den extra energi du behöver.

Druvsocker ger ett kvickt energitillskott.

hembryggning

Ibland så behöver man energi som inte tycks finnas där. Kanske jobba ett nattpass efter en lång dag, plugga inför ett prov eller ett träningspass, när du hellre vill slappa. Då kanske räddningen kan komma i form av druvsocker istället för godis eller en massa mat..

Om det ändå bara är sockret man behöver så finns det ju ingen anledning till att stoppa i sig bullar och annat som genast kommer att sätta sig omkring höfterna. Ett piller dextros kanske är allt du behöver för att “komma på fötter” igen.

Ger exempelvis vindruvor samma verkan som dextros?

Namnet druvsocker ger en fingervisning att du har gissat rätt. Kruxet kan vara att man måste pressa i sig en mängd druvor för att få i sig samma mängd som i ett litet piller. Till skillnad mot många andra sötningsmedel är druvsockret helt naturligt. Druvsocker höjer blodsockret på ett naturligt sätt.

En liten förpackning med glukostabletter är smidigt att alltid kunna ha med sig. Det blir ju lite svårare att ta med sig vindruvor i träningsväskan eller i handväskan för att ha redo då man får lågt blodsocker. Använder man dryck under träningspasset kan man blanda i en tesked eller 2.

Skaffa druvsockret på nätet druvsocker pris alternativt i ordinarie shop.

Med Internet är det lätt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. Om du vill druvsocker köpa kan en webbutik vara din bästa leverantör. Exempelvis kan enkilospåsar vara ett bra alternativ.

Köp flera paket så inte ditt eget lager tar slut. Om du ska träna, dyka eller ha andra fysiska aktiviteter som kräver lite energikickar på semestern kan ett par påsar druvsocker vara en god idé