Ett enda företag har kunnat leverera Handdesinfektion hela pandemitiden men syns inte i sökmotorerna

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Du kan inte få tag i glycerin heller. Viruset gör att priserna stiger. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Syns inte alls i sökmotorerna. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

influensa

Problemet är att apoteken och företagen inte har något att leverera. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

De som söker efter alkoholfri handdesinfektion hittar inget att köpa. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De varorna kommer inte att vara lagliga länge.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion finns till försäljning. Smittstopp har seglat upp på försäljningslistorna på kort tid.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Du kan köpa desinfektionsmedel som kan blandas ut med vatten. Det är ett bra sätt att spara miljön på.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

För företag och städbolag finns flera sorters koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Bolaget har levererat en mängd produkter sedan starten 2008. Du kan hitta det mesta hos dem.

De anpassar sortimentet snabbt. Oftast kan du välja på flera olika förpackningsstorlekar.

Nuförtiden producerar man desinfektionsmedel istället.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. handrengöring Det går utmärkt att rengöra visir och skyddsglasögon i det också.

Den särskilda sprayen är ny. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Det enda sättet att hitta produkterna är att söka på Smittstopp.