Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

hemläskmaskin

Koncentrat passar bäst till hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Köp rätt flaska och du är igång. En essenspatron ger hela 12,5 liter kolsyrad läsk. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Så använder du smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Julmust med lite mer vanilj kan vara ett tips eller så kör du med något coolare inslag som apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. billig hemläsk festmust Det uppskattas av din familj och vänner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Blir du också besviken när julmust inte finns att få tag på under sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj de smaker du tycker om

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Ha lite variation. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.