GÖR EGNA ETIKETTER för alla dina projekt

Det är inte svårt att göra egna etiketter. Det är enkelt att komma igång själv. Det är viktigt att välja rätt material. Designen måste vara fin.

Ibland så kan man med lite text och en logga få det hela att se perfekt ut. Men ibland kan man behöva hjälp av en designer. Sen kan du köra på själv.

etikettskrivare

Börja göra egna etiketter idag

Du kanske redan har köpt etiketter via freelabelmaker.com? Använd klisteretiketter. Då det rör etiketter som är för produkter som ska säljas så kanske du tvekar. Det kan se bra ut trots att du GÖR EGNA ETIKETTER.

Om det rör sig om kartonger då är det bara att köra på. Då har du stor nytta av etiketter på rulle. Om du själv tar kontroll över tillverkningen av etiketterna kan du också styra slutresultatet på ett bättre sätt.

Till att märka kartonger fungerar en Brother P-touch direkttermoskrivare perfekt. Etikettskrivaren kan skriva svart bläck på vitt papper. dustin.se har de billigaste produkterna och det största utbudet av etiketter.

Planera ditt projekt

Innan du beställer billiga etiketter på rulle från t. adressetiketter Du måste gå igenom den text som ska vara med. Skriv inte ut ett större typsnitt än vad det finns plats på etiketten.

Du kan designa som du vill. Glöm inte bort att lägga in loggan i etiketten också, om du använder en logotyp. Om du har loggan på kartongen istället så behövs inte logotypen på etiketten också.

Du kan anlita en grafisk designer att utforma etiketten. Det går bra att annonsera på youcruit.se.

Sen kan du börja använda Epson7500G etikettskrivare. Du kan köpa vita etiketter utan tryck hos allt-fraktfritt.se.

Köp klisteretiketter med bra klisterförmåga

Välj rätt klisteretiketter för rätt ändamål. Det är inte så bra att välja en variant som lätt halkar av, välj permanent häftämne. Då vet inte kunderna vad dina produkter innehåller.

Snåla inte. Det måste se bra ut. Bra klisteretiketter är också enklare att hantera manuellt vilket du kan vilja göra med en egen etikettmaskin.

Applicera med en egen etikettmaskin

När du har valt att göra egna etiketter så kanske du också vill applicera dessa själv. Ett första steg mot att lyckas är att handla hos allt-fraktfritt.se. Du får ett snyggare slutresultat.

Du blir klar snabbare.

Samma maskin kan användas om och om igen. Maskinen kan användas när som helst.

Därför är maskinen så behändig.

Den kan användas av alla. Den ser till att produkter märks precis som de ska och att de faktiskt blir snyggare tack vare etiketterna.