Kaffekapslar för Dolce Gusto ger dig ett perfekt resultat!

Ta en paus. Med kaffekapslar för Dolce Gusto kan du dricka Cortado kaffe som smakar äkta Cortado! Du behöver bara en kaffemaskin.

Alla är sin egen barista idag. Resultatet med kaffekapslar blir alltid detsamma. Det är bara att placera i maskinen och vänta på att din kopp fylls. Servera Cortado kaffe till dina gäster.

Stor smak i litet format med kaffekapslar för Dolce Gusto

kaffekapslar

Det som är så spännande med kapslar Dolce Gusto behöver för att göra kaffe är att de inkluderar allt. De har till och med tänkt på mjölken. Dolce Gusto kan drickas med olika mycket skum.

Mjölken kommer i pulverform. Harmonin blir perfekt. Det är väldigt skönt att veta. Det blir alltid som tänkt och då kan du bjuda dina gäster på Cortado kaffe utan att behöva skämmas!

Många undrar över Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto!

Många vet inte att Cortado kaffe är en egen variation av Macchiato. Hettan mildras med mjölken. Arabia är en böna i Cortado kaffe. Smaken är fyllig och intensiv precis så som espresso ska vara.

Mjölken lyfter kaffet till nästa nivå. Mjölken är redan tillsatt i kaffekapslar för Dolce Gusto. Kapseln gör att kaffet håller längre.

Kapseln bevarar aromen i kaffet. Kaffet håller längre än vanligt kaffe. Förvänta dig mer med CORADO KAFFE!

Priset är lägre överkomligt

De flesta kan hantera Cortado kaffe. Det stämmer att priset är högre än vad det blir för en kopp bryggkaffe men så kan vi inte jämföra. Många tycker att det är värd kostnaden.

En sak är säker och det är att kapslar gör att du inte slösar på pulver. dolce gusto lungo Du får alltid perfekt balans mellan pulver och vatten. Det gör att svinner kan minska och där kan vi se att det ändå kan bli god ekonomi av att brygga kapselkaffe på detta vis.

För stunder då du vill ha riktigt bra kaffe kan du ju också vilja unna dig själv och gäster något som är lite lyxigare. Kaffekapslar för Dolce Gusto levererar precis rätt smak.