Med en luktborttagare får du fräscha skor

I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Men du kan inte börja behandla direkt, först måste du kontrollera om du har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Du kan fråga personer runt dig.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Sprayen är säker att använda och löser snabbt ditt svettluktsproblem.

Allt-frakfritt.seHar både luktstoppare och Svettluktsdödare att köpa som spray. Om du utövar sport så är Svettluktsdödaren vanligast. Luktstopparen är så hudvänlig att den kan användas som deodorant under armarna och håller svettlukten helt borta i 10-12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

ta

Fokusera istället på att ta reda på källan till illaluktande skor. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Men det i åtanke tjänar du på att ta bort dålig lukt.

Den mest långvariga effekten uppstår om du både behandlar dina skor och fötter. dålig stank skor borttagare Det löser problemet. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

Om du använder en luktborttagare till dina kläder också, så har du garderat dig. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Spraya direkt i luften.

Det är viktigt att tänka på andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Var därför försiktig med att erbjuda behandling åt andra. Det är inte en lösning vi tror på.