Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Det är enkelt. Om man behöver en kul aktivitet till kalaset eller utflykten så ska man ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Sedan är det bara att köra.

Såpbubblor är en riktigt rolig aktivitet för dagar då man kan vara utomhus

Inga många skulle tacka nej till såpbubblor. Följ recepten online eller gör ett eget med glycerin, vatten och diskmedel.

Det brukar även rekommenderas att man häller i lite socker för att få rätt konsistens på bubblorna. Detta är ett riktigt billigt nöje.

Ska man glycerin köpa online eller i vanlig butik?

I handeln finns det att köpa direkt om man behöver det nu. Det behövs en speciell sort för att göra fina bubblor.

Du kan spara pengar online. allt-fraktfritt.Om du vill ha glycerol då ska du kika hos allt-frakfritt.se köpa glycerin I Sverige har vi många soldagar så det lönar sig att bunkra upp.

Är glycerin säkert?

vegetabiliskt

Kan jag använda flytande tvål i badkaret? Ja, om man sväljer tvålen, men vem gör det? Med glycerin är det samma. Man vill ju inte äta det men. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Det är inte farligt att använda sig av glycerinet för att göra såpbubblorna eftersom det inte är troligt att någon kommer att försöka äta bubblorna. Det är ingen fara.

Hur får man de stora bubblorna?

Man måste ha ett bra verktyg. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet kan du alltid låta dig inspireras.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Man kan prova både ute och inne så länge man är försiktig och inte halkar.