Om du har glycerin hemma då kan du ta hand om det mesta

Det här är glycerin” för att du har läst om detta spännande ämne online. Glycerinet är en trevärdig alkohol som finns i fett och som kan användas på lite olika sätt. Glycerin (Glycerol) förekommer naturligt i exempelvis vin och bidrar med fyllighet.

Ett annat namn är glycerol som har börjat användas i träningsindustrin. Men självklart kan vanligt folk också dra fördel av vegetabilisk glycerin.

Glycerol har väldigt många användningsområden

Du kan köpa glycerol på apoteket. Men det går lika bra att köpa glycerol online.se eller allt-fraktfritt.Hos dem spar du pengar. Leta efter livsmedelsgodkänt glycerin.

Glycerol kommer i många olika varianter.

Glycerin används av många som ett utmärkt fläckborttagningsmedel. Köpa glycerol Glycerinet läggs på den fläck som ska tas bort, någon timme innan tvätt. Några timmar innan tvätt är att rekommendera för bästa resultat.

Man kan också använda det till hobby. Man kan till exempel göra sin egen snöglob. Många minns säkert barndomen där man blåste såpbubblor, om du blandar i glycerinet får du större bubblor. Det gör susen!

Det är ett naturligt ämne.

Glycerinet finns naturligt i människokroppen och används i till exempel hudvårdsprodukter. Läs på din hudkräm, kanske finns det i din innehållsförteckning.

Var försiktig när du kombinerar glycerin med muskelstimulerande medel. Det har förekommit rapporter om magont. Du kan köpa glycerolen-preparat med gott samvete.

Om du ska äta glycerol gäller det att produkten är säker att äta. Ibland kan ju produkten vara farlig att äta.

Hemmagjord hudvård som fungerar

köpa

Med glycerin kan du göra dina egna hudvårdsprodukter. Det spar du pengar på. Det kan ju vara värt att testa, det som blir kvar kan man ju använda att ta bort fläckar med.