Om du har glycerin hemma så kan du göra såpbubblor

Säg den som inte gillar såpbubblor. Med glycerin kan du göra större bubblor än med det traditionella diskmedlet.

Glycerinet finns i många produkter som finns i ditt hem såsom fuktgivare i hudprodukter, tvålar, tandkräm och till och med i många matvaror och drycker. Vin innehåller till exempel glycerin.

köpa

Är det säkert för alla att använda glycerol?

Glycerol saknar både färg och lukt. Glycerol finns även i naturen.

Det var CW Scheele som först utvann glycerin ur olivoljan.

När du framställer glycerinet på vegetabiliskt sätt bildas det animaliska varianter.

Köp glycerinet på webbense eller på ett lokalt apotek. Glycerinet används också som smakförbättrare.se.

Det här är en produkt som är rätt bra att ha hemma för dagar då man behöver lite naturlig och rolig underhållning till de små.

Så använder du glycerol

Det är ju roligare med större bubblor och med glycerol är det möjligt. glycerin köpa Allt som behövs är vatten, socker och diskmedel tillsammans med glycerin. Ta fram rätt verktyg och bland i en skål, klart.

Man kan göra en egen ram med två pinnar och två snören som man spänner mellan pinnarna. Det är enkelt att använda. Sedan är du redo att skapa bubblor.

Man kan ju använda såpbubblor lite varstans. Man kan rentav göra bubblorna med armar och händer genom att tvåla överkroppen med glycerinlösningen eller helt vanlig duschkräm med hög glycerinhalt.

Genom att skapa en cirkel framför överkroppen med armarna så får man stora bubblor som sedan kan flyga ut över badrumsgolvet. Man kan också använda sig av särskilda glycerintvålar.

Är glycerin säkert?

Om man funderar över det” bör ta en titt på alla produkter som finns i hemmet och som innehåller denna produkt. Det är inte farligt i flaskor. Vissa ämnen bör hållas åtskilda.

Om de båda ämnena blandas uppstår nitroglycerin. Det blir en fin explosion av det om man tappar det i backen. Det bör man ju inte testa.