Prova Grönfri och Prickfri mot olika typer av påväxt för en skönare hemmiljö

Prova att använda produkten på mossan som växer på taket. Det är ett enkelt sätt att rengöra taket på. Du kanske har hört talas om Grönfri och Prickfri?

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Både Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

Du kan försöka att blanda själv också. Det finns i 50 % blandning. Den måste dock spädas ut först.
Du kan spä ut blandningen olika mycket för att få olika mängder. Det påverkar naturligtvis literpriset i positiv riktning.

Firmor som arbetar med takrengöring använder oftast en 25-procentig lösning av Bensalkonkloridmedlet. Att blanda lika delar Bensaltensid och vatten ger samma resultat.

bensaltensid

Det finns många märken som fungerar mot samma saker, vissa väljer att prova Påväxt-Stopp istället. Priset är billigare för det medlet. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Använd produkten i rätt styrka på dina plattor i trädgården. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Bättre kan det inte bli

Prickfri och Grönfri är i grund och botten samma produkt för de har samma innehåll. Effekten kan ända skilja sig en aning beroende på hur det ska användas. Fulstopp och Bensaltensid har ett starkare koncentrat.

Det är viktigt att rengöra ofta

Det handlar om mer än om priset. ejektorspridare Huvudsaken är ju att du använder produkter som Prickfri. Då kommer det att bli fint varje gång du genomför algtvätt eller ger dig på mossa på tak.

Slarvar du med rengöringen så spelar det ingen roll vilket medel som du använder. Planera din vardag på ett bra sätt. Städningen blir lättare då.

Prova så får du se

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Använd rätt skyddskläder när du arbetar med produkten. Det kan vara bra att använda munskydd för att skydda mun och hals. Skyddsglasögon är en säkerhet man inte bör avstå.

Ha alltid rätt utrustning när du använder Prickfri. På så sätt ligger du steget före.

Skorna är också viktiga. Årstiden spelar ingen roll.