Prova sko lukt spray

Skona är fina men luktar illa. Det går att få bort fotsvett från skor med en bra sko lukt spray som är till för att neutralisera och behandla skorna. Dålig lukt är vanligt. Du känner säkert någon som drabbats.

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

ta

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Med sko lukt spray så behövs det ingen tvättmaskin.

Luktstopparen Spray är perfekt att använda för att rengöra dyrare skor. De fungerar utmärkt. Men se först till att du vet varifrån lukten kommer.

allt-fraktfritt.se säljer flera olika sprayer med många användningsområden. Du även köpa sprayer som är anpassade till golvbrunnar.

Med bättre hygien kommer också god lukt

Ibland så kan det vara så att sämre hygien leder till att skor luktar illa då de inte hade behövt göra det. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Sko lukt sprayEN kan tyvärr inte ta bort den dåliga lukten från dina strumpor, se därför till att använda rena strumpor.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Välj strumpor som suger upp fett. Bomull fungerar bra. Bomullen kommer att suga upp svetten och det är också bra för foten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

Du kan prova att tvätta dina tygskor för att få bort dålig lukt. Prova det om du har en tvättmaskin med mildare program. Men det är klart att färgen på skon kan blekna av tvätten.

Om du vill sköta skorna på bästa sätt så är en sko lukt spray det bästa alternativet. Det är den form av luktborttagning som är mildast för samtliga material.

Tänk dock på att använda miljövänliga sprayer. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Den kan användas som deo. Den är effektiv i 10-12 timmar.

Behandla dina skor då och då

Om du vill slippa lukt då ska du behandla ofta. Hur ofta du ska behandla beror på hur mycket det luktar. Ligg steget föra och kontrollera ofta. Om det luktar då ska du spraya.

Behandla innan lukten blir för intensiv. ta dän dålig lukt Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.