Rök elcigg istället för vanliga cigaretter med tobak

Kan man faktiskt byta elcigg mot orginella cigaretter. En del menar ju att en electrocigarette inte är till för att lära sig av med rökningen med utan snarare en annan form av rökning. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

Ska man sluta röka så kan det vara smart att använda sig av ett bra e cigg startpaket där man får olika e-liquid med goda smaker. Det här kan rentav vara det som gör att man känner lite mer inspiration och tycker att det blir lättare att leva ett hälsosamt liv.

cigaretter

Hur länge räcker en elcigg?

Det är batteriet som avgör hur länge en elcigg räcker. Oftast får man ut hela 1 000 bloss på ett batteri, men det gäller att sköta om produkten och vårda batteriet på rätt sätt.

En el cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priser. el cigaretter priser
När du handlar i en e cigg butik på nätet så får du fina erbjudanden, men tänk på att undersöka vilken typ av batterier som ingår och hur kitet är uppbyggt. Lägg till några kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Det finns så klart också ett sortiment av elcigg för kortare bruk. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

Det som är bra med el-cigaretterna är att du kan röka utan att röka. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Man kan alltså feströka helt utan risk för att hamna i ett rökträsk där man betalar mer och mer för drogen som alla blir så sura på.

El-cigaretten är svårslagen, den stör nämligen inte andra. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. Det kan jämföras lite med vattenpipor som kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft. Samtidigt så är man här helt utan de farliga ingredienserna som kommer med tobaksrökning och det är viktigt.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Ett bra tips är att handla eciggen och ejuice Sverige godkänner online. Många butiker har ett stort sortiment med många smaker. Det här är något som tar rökning som koncept till helt nya nivåer. Idag finns ett mycket stort utbud av e-cigaretter, gå igenom alla innan du bestämmer dig.

När du köpt din nya e-cigg måste du lära dig hur den fungerar. Ifall du sköter produkten på rätt sätt kan du få ut mer av den.