Så enkelt får du bort illaluktande svett

Att sportkläder kan lukta är ju inte så konstigt. Beroende på hur du förvarar kläderna kan de börja lukta. Det finns mycket att göra åt illaluktande svett i sportutrustning, kläder och skor.

unken

Luktborttagare används ofta därför måste de vara lätta att använda. Du vill ju inte ha sönder den. Att ta bort svettlukt i all ära, men den får ju inte börja fräta på inredningen.

Nu kan du bli av med illaluktande svett

Det behöver inte vara så svårt att få bort illaluktande svett från dina träningskläder. deo mot kraftiga svettningar
Man kan ju tvätta i maskinen förstås. Gå igenom tvättråden. Om du gör fel blir resultatet sämre.

Det finns också luktborttagare textil som är särskilt anpassade till kläder och saker som är gjorda av material som du kanske inte vill slänga i tvättmaskinen. Svettluktsdödaren och Yocoair är några av de sprayer som säljer bäst.

Se till att du väljer en luktborttagare av rätt kvalitet. Ett plus är ju om den kan användas till att ta bort röklukt också. Du kan ta med den överallt.

Hur ofta måste du behandla din utrustning?

Hur ofta du behöver behandla din utrustning beror ju på flera saker. Om du rengör mer sällan kan illaluktande svett vara svårare att bli av med. Men har du en bra luktborttagare textil så bör du ändå komma åt problemet.

Röklukt försvinner lätt med enkla punktbehandlingar. Men gör det till en återkommande rutin att spraya. Om du behandlar utrustningen ofta så håller den en högre kvalitet längre.

Respektera din omgivning

Du skulle ju knappast gå till jobbet utan att ta bort kräklukt som satt sig på en kavaj eller utan att först få bort svettlukt under armarna. På gymmet kanske man inte bryr sig. Otrevligt värre.

Även om det är normalt att det luktar lite svett från folk på gymmet så behöver det inte bli så skarpt att det blir pinsamt. Illaluktande svett kan upplevas som oattraktivt. Det gäller självklart oberoende av kläder.

Ha för vana att ta bort lukten. Dina kompisar kommer att tacka dig. Det är mycket trevligare att ha kläder och skor som inte stinker!

Var köper man produkten?

Luktborttagaren finns hos allt-fraktfritt.se. Du kan även motverka dålig lukt från avloppsbrunnar.