Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men det är inget att skämmas för. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Säg ajöss till dålig lukt.

luktätare

Via allt-fraktfritt.sese finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Upp till 12 timmars skydd.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Men oftast är det nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt kan inte återvinnas. Det gäller skor med. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Applicera ett lager. Det är det enda som behövs. Det enda du behöver göra är att vänta på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Varför går inte lukten bort?

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om du använder bomullsstrumpor slipper du lukt.

Byt strumpor ofta. Byt en gång om dagen. ta bort dålig lukt Andra kan byta flera gånger om dagen. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Men glöm inte bort dina fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Om man vill kan Luktstopparen även användas direkt på foten.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.