Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Många svenskar lider idag av fotsvett. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

ta

På allt-fraktfritt.säljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen som den ena varianten heter är så kraftfull att den kan användas som deo. Den tar bort svett i 12 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du ska veta att även den här typen av skor kan behandlas med luktborttagare. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Det gäller även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Luktstopparen är att lita på. Du kommer att hålla skorna i trim.

Applicera sprayen direkt i skorna. Lägg på ett tunt lager. Du behöver inget mer. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Varför försvinner inte lukten?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Titta på dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk på att ofta byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. få bort fotsvett En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Både skor och fötter måste ju behandlas.