Ska du köpa Grönfri eller kanske koncentrerad Bensalkonklorid mot mossa?

Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska köpa med Bensalkonklorid brukar fungera i alla väder. Det finns många alternativ på marknaden.

tvätta

Bensalkonklorid och Bensaltensid är faktiskt samma produkter. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Du kan köpa både Bensalkonklorid och Bensaltensid

Val av varumärke spelar egentligen mindre roll. Det är ändå det verksamma ämnet Bensalkonklorid som gäller. Det är den verksamma ingrediensen.

Bensaltensid eller Bensalkonklorid klarar jobbet.

Möglet har heller ingen chans

Skälen är många till att använda rengöringsprodukter av den här karaktären. Det är bra produkter helt enkelt. Resultatet blir skinande rent.

Medlet ska användas utomhus. Alla vet inte att man också måste behandla utomhusmöblerna.

Köp BENSALTENSID och spä ut själv för att spara pengar

Du blandar enkelt Bensalkonklorid själv. ejektorspridare Blanda ut det 32 gånger innan du använder det. Lavarna försvinner. Regnet tar bort det överflödiga medlet.

Det är så som Biocider fungerar. Trädgårdsplattorna ser ut som nya efteråt.

Det blir billigare när du kan använda koncentratet direkt men var noga med att göra detta på rätt sätt. Medlet är mycket starkt blandat.

Ha bra grejor när du arbetar. En högtrycksspruta med påläggsfunktion och förlängningslans är verkligen att rekommendera och så ska du se till att tar dig upp på taket och gör rent där på ett säkert sätt med stadig stege och bra skor.