Tips till dig som vill dricka den bästa Hallonsoda som finns just nu

Det är en klassisk svensk dryck som barn älskar och vuxna ser nostalgiskt på. Sugen på Hallonsoda? Självklart vill du ha bästa, men var hittar du den? Nu finns det sockerfri hallonläsk och den är alla gånger lika god som den vanliga Hallonsodan, men det finns också sockerfria varianter som inte är lika goda.

Till att börja med är det viktigt att förstå skillnaden mellan att köpa läsk i butiken där den finns färdig på flaska och på att göra egen hemläsk. Om du vill göra egen supergod Hallonsoda behöver du bara köpa smakkoncentrat till din Sodastream. Om du har en egen kolsyremaskin är det lätt som en plätt!

lightprodukter

Med hjälp av din kolsyremaskin kan du göra Hallonsoda med eller utan socker

Idag finns det gott om smakessenser för kolsyremaskin och det oavsett om du är ute efter att göra Sodastream must eller någon annan form av läskeblask med annan maskin. Sodastream säljer smaker under eget namn, men du behöver inte använda just dessa när du smaksätter din egen läsk.

Fanta hallon finns både med och utan socker – så du kan välja själv när du gör ditt eget bubbelvatten. Fanta Zero hallon är söt och god men innehåller inget socker. Du är inte hänvisad till Fanta hallon zero när du blir så där riktigt sugen på ett glas Hallonsoda. Det finns mycket mer att välja på!

Aromhuset har många spännande smaker att erbjuda. Ta dig en titt! fanta hallon Här har vi ett riktigt gott exempel på hur du kan få sockerfri hallonläsk som smakar på riktigt och inte är som en dålig ersättning. Det här är något för dig som är noga med hur Hallonsoda smakar.

Gör sockerfri hallonläsk med kolsyremaskin – funkar jättebra

En kolsyremaskin är en smart sak för dig som är ute efter sockerfri hallonläsk hemma. Spara både tid och pengar genom att göra egen läsk där hemma. Sugen på läsk ibland? Har du en egen Sodastream kan du enkelt bubbla lite dryck när sugen sätter in i stället för att behöva gå till affären.

Visst är det bra att det finns sockerfri hallonläsk som smakar sött utan socker? På så sätt får du något sött och gott att dricka, men du undviker alla eventuella hälsorisker som socker kan föra med sig. När du väljer Zero hallon eller någon annan god smak blir både du och familjen glada.

Det här betyder att det går bra att dricka Hallonsoda lite oftare, kanske till och med varje dag. När barnen tjatar om att få läsk igen blir det inga sura miner från vuxna. Nu behöver de vuxna inte oroa sig för barnens tänder, utan kan de dem något gott och sött att släcka törsten med.

Du kan minska matkontot om du gör egen läsk med hjälp av en bra kolsyremaskin. Det du har betalat för din Sodastream tjänar du ganska snabbt igen eftersom du kommer att kunna göra så mycket läsk. Och det är inte bara pengar du tjänar – en kolsyremaskin skänker glädje till både stor och liten!