Vad är luktätare?

På gymmet så kan det börja lukta mindre fräscht då det svettas ymnigt och maskiner och redskap samlar på sig svettlukt. Men det finns luktätare såväl som smarta rengöringsmetoder som gör att gymmet blir en trevligare plats att vistas på.

Du måste få rutin på det hela. Det är också viktigt att läsa luktborttagare test. Det är klart att effekten mattas av om städningen inte sköts.

Det är mycket viktigt.

Ett gym måste ha regler. Det kan vara så enkelt som att torka av maskinen efter användning. Därför kan sprayen stå bredvid. Det här kan minska på behovet av luktätare drastiskt.

Då kan man ju torka bort svett själv. ta bort dålig lukt Att alla kan ta med en egen handduk är ju inte så dumt. Då kan man ligga på handduken.

När handduken tar upp svetten så minskar det på svettlukt på verktyg och träningsredskap. Nya medlemmar kan ju få gratis handdukar.

Det är också viktigt att få bort röklukt på ett gym. Cigaretter och träning kan ju ses som motpoler men det finns alltid folk som tycker att det är okej att stå i dörren till gymmet och röka. Det bör förbjudas.

Det är viktigt med personlig hygien

Luktätare

När det gäller illaluktande skor och svettiga gymmedlemmar så går det ju inte att tvinga folk att ta bort dålig lukt, men det går att ge tips. I luktborttagare test kan du läsa vilka produkter som är bäst.

Du kan alltså ställa produkterna direkt i lokalerna. allt-fraktfritt.se säljer dem och flera andra varianter.

När det finns en flaska i omklädningsrummet så kan medlemmar enkelt få bort svettlukt från kläder och skor innan de börjar träna eller innan de går hem. Sprayen är till och med så hudvänlig att den kan användas som deo.

Märk luktätare rätt

För att gym-medlemmar ska börja använda de luktätare som ställs ut så gäller det att dessa märks på ett tydligt sätt. Det bör framgå att luktätaren inte är farlig att använda och att den fungerar både på kläder och redskap.

Det är lätt att börja behandlingen, börja med några spray. Med skyltar som visar var sprayen finns och vad den gör så kommer fler att se till att få bort dålig lukt och då blir gymmet så mycket trevligare att träna på.