Vad fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Du kan kämpa mot denna pandemi med några mycket enkla medel. Det är viktigt att tvätta händerna.

Många glömmer att tvätta händerna!

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Prova antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. 20 sekunder är minst tid som du ska tvätta händerna. Sedan spolar du händerna. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Tänk på att du efter handdesinfektion inte ska torka dina händer på en smutsig handduk. Engångsservetter kan vara ett bra tips. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Nu vet man att coronavirus även kan finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. De som bor i flerfamiljshushåll ser det som extra viktigt.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Man måste hålla smittan borta längre. Med en antibakteriell spray för ytdesinfektion kan du ta hand om alla ytor som du kommer i kontakt med. Det är lätt.

desinfektionssprit

Den kan du behandla ytor med. Den säkra sprayen kan användas där du har behov av den. Sprayer av den här typen är faktiskt bättre produkter mot coronavirus än till exempel handsprit.

Tänk efter före

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Preparatet finns även som pulver.
Det räcker med 1 gram. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. Vissa säger helt andra mått.

I Sverige har man förbjudit kolloidalt silver som kosttillskott men i USA kör man på som vanligt. desinfektionsmedel spray Vissa får effekt av det andra inte. Annika Dahlkvist blogg och läsa mer.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Dödar alla virus. IONplus säljer som smör.

Det går inte en dag utan att Anders Tegnell syns i TV. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Prova att hosta i armhålan.
Det nya viruset lever längre än andra virussorter. Det så Anders Tegnell för 10 år sedan. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Ansiktsmasker är ett populärt val gällande produkter mot coronavirus. Använd gärna handskar när du är ute. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Peta inte dig själv i ansiktet med handskarna på. Då kan du få coronavirus.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. Oftast är det bara medicinsk personal som har tillgång till rätt skyddsutrustning. Det är samma sak som att vira en halsduk runt huvudet.

Ett tips är att tänka mer på vad du gör med dina händer. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Slarva inte med handhygienen, rena händer är viktigt.