Vet du vad Bensalkonklorid är?

Du vet redan att mossan måste bort mene ska du välja Bensalkonklorid eller inte? Sortimentet är stort.

mögeltvätt

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Du kan köpa både Bensalkonklorid och Bensaltensid

Val av varumärke spelar egentligen mindre roll. Påväxten bekämpas med Bensalkonklorid. Det är denna ingrediens som gör att du med dessa produkter kan ta bort mossa på tak på ett effektivt sätt.

Medel som Bensaltensid eller Bensalkonklorid kan användas på trädgårdsplattor också.

Tänk på att medlet även fungerar mot exempelvis mögel

Du vill ju ha det snyggt runt omkring dig. Huset kan ta skada om mögelangreppet inte åtgärdas. Resultatet blir skinande rent.

Dessa preparat ska användas ute för det mesta. Möbler som man har ute kan också drabbas av mögel.

Köp BENSALTENSID och spä ut själv för att spara pengar

Om du vill spara lite pengar på din takrengöring och annan rengöring av påväxt omkring ditt hus kan du köpa Bensalkonklorid och själv späda ut med vatten. taktvätt Det ska spädas ut 32 gånger. Adjöss till alla mögelsporer. Regnet tar bort det överflödiga medlet.

Om du gör detta kommer du att ha en Biocid som verkar rengörande och som dessutom kan få bukt med annars svårutrotade svarta prickar. Trädgårdsplattorna ser ut som nya efteråt.

Koncentratet räcker länge. Koncentrat är mycket starkare än vad du får när du köper produkter som har detta ämne utspätt med vatten.

Ha bra grejor när du arbetar. En högtrycksspruta med påläggsfunktion och förlängningslans är verkligen att rekommendera och så ska du se till att tar dig upp på taket och gör rent där på ett säkert sätt med stadig stege och bra skor.