Vill du ha dansk citronvand utan att åka till Danmark?

Alla blir inte avskräckta av dansk citronvand. Den dricks dag som natt. Men detta är en läskedryck som inte är alldeles lätt att få tag på.

Om du gillar dansk citronvand finns det fortfarande hopp. Du behöver inte åka till Danmark. Du behöver inte ens lämna ditt hem. Du kan beställa smakessenser online.

läskkoncentrat

Smakessenser som ger dig dansk citronvand med din läskmaskin

Det är enkelt ordnat med en läskmaskin. Du kan göra din egen läsk precis när du känner för det. Det är bara att köpa läskkoncentrat med rätt smak. Om du vill kan du experimentera med julmustsmakerna. Varumärket Champis heter Fruktis som läskkoncentrat.

Du kan klicka hem dansk citronvand redan idag. Läsken är alltid färsk. Du gör ju läsken på beställning. Kanske har du danska gäster som du kan bjuda på en klunk.

Så kan du göra egen läskedryck

Bäst vore kanske om du helt och hållet slutade dricka drycker med vitt socker. Kasta inte in handduken ännu. Om du vill skära ned på sockret kan du gör egen läskedryck.

Du väljer själv hur mycket koncentrat du vill använda. Det smakar oftast bättre än vanlig läsk. citrondricka På så vis blir din läsk mycket billigare. Jämför priset du får per glas med den billigaste drycken i butiken.

Motsvarande produkter i handeln innehåller bara socker. Då är din läsk mycket bättre. Vill du ha dansk citronvand så får du det också.

Köp flera smaker

Du vill ju inte vara utan dina favoritsmaker som dansk citronvand. Snåla inte utan beställ hem det du behöver. De har lång hållbarhet.

Våga vara kreativ och skapa nya smaker. Det finns inget som säger att du inte kan blanda smaker i din läskmaskin. Resultatet kanske inte alltid blir bra. Du kanske till och med skapar en smak som inte finns än. Smaken avgörs också av hur mycket kolsyra du använder.

När du fyllt på lagret så kan du göra eget mineralvatten och smaksätta det. Du väljer själv hur sött du vill ha det. Genom att använda mindre essens än den rekommenderade dosen får du en mildare smak och det motsatta gäller om du har i mer.